WakeUp kibeszÉLŐ

minden pénteken 20:00 órakor élőben a WakeUp Magazin facebook oldalán.

Hirdetés

Üdvözlünk a kibeszÉLŐ oldalán!

A kibeszÉLŐ egy szerencsés véletlen műve. Mátyás és Rita eredetileg csak egy online előadássorozatot tervezett, amiben ketten beszélgetnek különféle témákban. Az első pár rész után, amely még a WakeUp Communtiy Center központi facebook oldalán történt úgy döntöttek, hogy élő online talkshow műfajában is kipróbálják magukat, ahol rendszeresen minden héten vendégül látnak valakit az adott témában. 

Mikor?

minden pénteken este 20:00 órakor

Hol?

WakeUp Magazin facebook oldalán

Hogy?

WakeUp Magazin facebook oldalán

Mi is az a kibeszÉLŐ?

A WakeUp kibeszÉLŐ műsor a WakeUp Magazin első saját gyártású online, élőben, majd felvételről is visszanézhető digitális adás. A műsor ötlete egy véletlennek köszönhető, ugyanis Rita és Mátyás csak egy élő bejelentkezést tervezett, a 2020-as koronavírus járvánnyal kapcsolatban. Az akkori bejelentkezés pozitív visszhangjának köszönhetően először kéthetente, majd hetente jelentkező műsor lett a kibeszÉLŐ. 

Az első évadot követően a második évadban két új műsorvezetővel találkozhatnak majd a nézők és az eddig megszokottól eltérően már nem élő adásban, hanem rögzített felvételről nézhetik majd a nézők. 

Legyél a vendégünk!

Úgy érzed Te vagy a szakmád legjobbja és szeretnél ismertebb lenni benne? Akkor jelentkezz műsorunkba, és legyél te a következő vendégünk! Ahhoz, hogy felkeltsd figyelmünk küldj nekünk egy rövid bemutatkozást valamint pár fényképet magadról a hello@wakeupmagazin.com email címre, kollégáink pedig felveszik veled a kapcsolatot. 

Műsorvezetők

Az est háziasszonya Bence Rita, és az est házigazdája Marczinka Mátyás, akik minden héten egy érdekes emberrel beszélgetnek. Ők gondoskodnak arról, hogy hétről hétre izgalmas témákkal, érdekes emberekkel találkozhass a műsorban, akik hiteles forrásból tájékoztathatnak. 

Marczinka Mátyás

A WakeUp Community Center Kft. alapító igazgatója, számtalan StartUp sikeres elindítója és segítő mentora.

Bence Rita

Minősített Access Consciousness facilitátor, üzletasszony, a WakeUp Community Center Kft. oszlopos tagja.

Nézd vissza az addigi adásokat

Ha lemaradtál az élő adásról, akkor sem kell aggódnod mert bármikor visszanézheted a WakeUp Magazin facebook oldalán, vagy a WakeUp Community Center YouTube csatornáján. 

1. évad 13. rész - Tudatosság...

Mi az a tudatosság és ki mondja meg mit kell tennem érte? Ha egyáltalán létezik ilyen. Takács Györgyi Access Consciousness kezelő volt a vendégünk.

1. évad 12. rész - Ingatlanpiac...

Hogyan hatott a COVID az ingatlanpiacra és mik a kilátások a jövőben? Kérdéseinkre Laskai Ildikó az alberlet.hu szakértője válaszolt.

1. évad 11. rész - Üzletnyitás...

Valóban kinyitnak február 1-én a vendéglátóüzletek? Rita vendége Ecsenyi Áron volt, a LA75 pártelnöke, akivel a tüntetésről és az üzletnyitásról beszélgettünk.

1. évad 10. rész - Légzésterápia

Mi a helyes légzés titka és hogyan kell szellőztetni a tüdőnket? Mátyás vendége dr. Márton Csilla légzésterapauta volt, aki beavatott minket a titokba.

1. évad 9. rész - Online jóga

Szükség van mostanában az online mozgásra? Miért és hogyan kell otthon edzeni. Rita vendége Romvári Gabriella fitneszedző és jógaoktató volt.

1. évad 8. rész - Utcaművészek

Mit ér napjainkban egy művészeti diploma? Vendégünk Simon Petra streetart művész volt, aki elmondta hogyan dolgozik ma egy utcaművész.

1. évad 7. rész - Szerzetesből...

Hogyan lett szerzetesből vállalkozó? Mátyás vendége Kozák Mihály a 108.hu oldal üzemeltetője volt, akivel a vállalkozói élet nehézségeiről beszélgettek.

1. évad 6. rész - Életmódváltás

Mikor, hogyan és miért van szükségünk az életmódváltásra? Hofstadter Liána volt vendégünk, aki megosztotta a nézőkkel a fogyás titkát.

1. évad 5. rész - Sokszínűség

Tudtatd, hogy 13 történelmi nemzetiség él Magyarországon? Vendégünk Esztergály Zsófia Zita volt a Fővárosi Örmény Önkormányzat elnöke volt.

1. évad 4. rész - Mediáció

Hallottál már a békés konfliktuskezelésről? El sem tudjuk képzelni, hogy egy konfliktus hogyan lehet békés, de dr. Murányi Ildikó mediátor elmondta.

1. évad 3. rész - Márkaépítés

Hogyan lehet sikeres márkát építeni és egyáltalán a koronavírus ezt hogyan befolyásolta? A kibeszÉLŐ vendége Nyilas Anita márkapéítési szakember.

1. évad 2. rész - Modern oktatás

Milyen a mai modern oktatás? Hogyan kell elképzelni a digitális oktatást egyetemen és a középiskolákban? A kibeszélő vendége Csillag Hajnalka és Ispán Dávid.

1. évad 1. rész - Közügy vagy...

Te meg tudod különböztetni egymástól a közügyeket és a magánügyet? Az adásban szó esett többek között az abortusz fontosságáról is.

Közönségszolgálat

Ha ismersz olyan embert, vagy éppen te vagy az aki szívesen szerepel nagyközönség előtt akkor jelentkezz a hello@wakeupmagazin.com email címen.