WakeUp Magazin

L. Kottlár Edit: Egy társaságban is oda vonzódik a tömeg, aki úgy rendben van önmagával

A szín és stílustanácsadás egy olyan szolgáltatás, amely segít az embereknek megtalálni azokat a színeket és stílusokat, amelyek a legjobban illenek hozzájuk és az életstílusukhoz. A színek és a stílus kulcsfontosságúak az emberi életben, mivel hatással vannak az érzelmekre, a hangulatra és az önbecsülésre. A WakeUp Talk mai adásában L. Kottlár Edit az Enjoy Your Style alapítója volt a vendégünk.

Hirdetés

A stílustanácsadás segít az embereknek megérteni, hogy milyen ruhák és kiegészítők illenek hozzájuk leginkább, és hogyan lehet a legjobban kihasználni az egyedi testalkatukat. A megfelelő stílus kialakítása és a színhasználat segít abban, hogy az emberek magukat jól érezzék és önbizalommal jelenhessenek meg a mindennapokban.

A színek és a stílus kulcsfontosságúak az emberi életben, mert segítenek az embereknek megtalálni azokat a színeket és stílusokat, amelyek a legjobban illenek hozzájuk, és ezáltal jobban érezzék magukat. A színterápia és a stílustanácsadás segíthet abban, hogy az emberek jobban érezzék magukat a bőrükben, és hogy magabiztosabbak legyenek a mindennapokban.

https://www.youtube.com/watch?v=32g44vCigQ0
Iratkozz fel a WakeUp Magazin YouTube csatornájára!
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin

Ne maradj le tartalmainkról!
Kattints ide és iratkozz fel a WakeUp hírlevelére!

OLVASTAD MÁR?

PROGRAM AJÁNLÓ

CSATLAKOZZ HOZZÁNK

NEKED AJÁNLJUK