Fiúk, ti tényleg azt gondoljátok, hogy erre izgul egy nő? – kolléganőnk az új Facebook randi appon

Megjelent a Facebook társkereső applikációja, amelyet nemrégiben aktiváltak a felhasználóknál. Egy cikket olvastam róla, ami alapján jobbnak tűnt, mint az eddigi ilyen appok: korábbi aktivitás alapján szűr és ajánl, ismerősöket pedig nem dob fel. Jól hangzott, és mivel annyi ismerős nyaggatott már ezzel, hogy használjam ezeket a felületeket, mert nekik bejött, úgy gondoltam, ennek adok egy esélyt. Bár semmi, de semmi korábbi tapasztalatom nem volt más online társkeresőkkel, így összehasonlítási alapom sem, most vettem egy nagy levegőt és regisztráltam. És sokkot kaptam. Konkrétan az első 24 órában.

Hirdetés

Igaz, hogy valamit elbénáztam, nem sikerült a csoportok és a korábbi Facebook események alapján való ajánlást beállítani. De az is lehet, hogy a rendszer béna még és nem működik jól a telefonomon. Az ajánlott férfiak 35-55 között szóródtak nagyjából és mind budapestiek vagy főváros környékiek voltak, tehát amit tapasztaltam, az róluk szól.

Nem, nem vitt rá a fene ennyi idő alatt, hogy bárkire is rákoppintsak, hogy tetszik és nem azért, mert annyira válogatós lennék. Na jó, lehet, hogy az vagyok. Vagy rutintalan. Vagy mindkettő. De! És itt jön a lényeg. Kevesebb, mint egy napja voltam a rendszerben és nézelődtem, amikor csak időm engedte és: kibuktam. Mert kezdem azt hinni, hogy ezek a pasik egymásnak akarnak imponálni a gondosan elkészített profiljukkal. Mondom, mik jönnek szembe.

forrás: Canva

Csávó kurva nagy hallal a kezében. De ebből aztán rengeteg! A különbség csak az, hogy milyen halat tart éppen a kezei között. Könyörgöm, miért gondoljátok, hogy ettől majd én odaleszek és azonnal lájkolok és csak veled akarok találkozni? Oké, értem, szuper zsákmányszerzők vagytok és képesek ellátni kajával a családot. Csak az őskor már elmúlt. És ha már van némi közös történet, bőven ráérek megtudni, hogy szenvedélyesen és eredményesen horgászol. De nehogy már ez legyen a szelekciós szempont!

forrás: Canva

Aztán van a csávó a meztelen felsőtesttel. Ebből van két alfaj. A csávó a kotta felsőtesttel és biztos lehetsz benne, hogy amelyiknek kotta felsőteste van, az garantáltan ki is fogja rakni. Ha már állandóan gyúr akkor meg kell mutatni, nemigaz? Aztán van a másik alfaj, akié nem kotta, de valami miatt azt gondolja, hogy nem árul zsákbamacskát, kiteszi pucéran hát. Oké. Eredmény? Megint csak nem lájkolok.

forrás: Canva

Nézzük tovább. Mit rak ki az, akinek nincs kotta felsőteste, ami van, azt meg inkább nem teszi ki? Igen, ő a csávó, aki tetkót villant egy sejtelmes fotón, hogy ne lehessen észrevenni, hogy teljesen ronda. Mert valamit villantani kell a testből, tetkó meg tuti van, úgyhogy azt kell mutogatni a potenciális nőnek. Megint csak nem nyert, de a kedvencem még csak most: a csávó egy cuki kutyával, amiből elenyésző kisebbség az, aki kisméretű kutyával van. Legtöbbjük kurva nagy kutyával pózol. Francba már fiúk, most kutyát akarok venni vagy pasizni szeretnék?

forrás: Canva

Na, és az abszolút megjósolható sztenderd csávó bazi nagy motorral. Ennyi motoros csávó esküszöm nincs a Földön összesen, mint amennyi itt szembe jött velem uszkve egy nap alatt. De ha mégsem motor valami miatt, akkor autó, és vezeti, mert az annyira kúl! Érted?! És most jönnek azok akik extrémsportolnak. Falat mászik, maratont fut, vitorlázik, repülőt vezet, ejtőernyős ugrik, meg a halál tudja mit még. Mert ő annyira penge. Még ennyi idősen is. Fiúk, most mégis mit akartok ezzel bizonygatni? Komolyan azt hiszitek, hogy erre izgul egy nő?

forrás: Canva

Bónusz track: csávó valami rohadt távoli helyen valami nagyon egzotikus nyaraláson pózol. Csak, hogy lásd, van neki annyi pénze, hogy ilyen messze utazzon. Oké. Dobtam egy hátast, megadom magam, megvettél kilóra, keresem is a gombot, hol kell nyomni. Ja, nem.

A szomorú az, hogy mindegyiknél, de mindegyiknél előfordul legalább a fentiek egyike, halmozottan súlyos esetekben több, sőt, találtam olyat, nem is egyet, aki mindent kimaxolta! Az élet császára, bakker! Hát leborulok, komolyan. De akkor hogy van az, ha ennyire penge, hogy itt keres magának nőt, mert nincs neki? És ofkorsz, majd’ mind beírja, hogy hosszútávú kapcsolatot keres. Szerintem azt gondolják, minden nő ezt akarja hallani. Brrrrrrr.

Essen még szó egy másik halmazról, ők a szerencsétlenek, a lúzerek, akik a gyereküket rakják ki fotón mert kábé ennyit tudnak az életből felmutatni, na meg azok, akik meg az összes képükön egy nővel pózolnak. Most akkor, kedves ismeretlen párkereső, mégis mit kéne gondoljak rólad?!

Fiúk! Miért? Miért gondoljátok azt, hogy majd ezek alapján ugrik rátok és választ benneteket egy nő? Valaki könyörgöm, magyarázza meg! Vagy szóljon nekik! – Én szóltam.

kiemelt kép forrása: Canva