Azt érzem egyedül maradtam! – légy kérdésben a válaszokig

Mindenki érezte magát egyedül. Biztos vagyok abban, hogy nagy vezérek, királyok és uralkodók fejében is megfordult már az a gondolat, hogy itt és most nincs tovább. Neked is szabad szarul érezned magad mert biztosan tengernyi jó okot tudsz felsorolni ezzel kapcsolatban, hogy miért van ez így. De mi van akkor, ha ennek nem minden esetben kell így lennie? Takács Zöldhullám Györgyi Access Consciousness kezelő írása.

Hirdetés

Biztosan Te is próbálkoztál már a pozitív gondolkodásmóddal, különféle technikákkal, de mindennek ellenére még mindig túlterheltnek, reménytelennek és érdemtelennek érzed magad. Talán abba is belegondoltál, hogy ezek csak nálad nem működnek, és lehet elfogadtad már magadban, hogy a dolgok már csak ilyenek és nem tudsz változtatni rajtuk. Elfogadtad, hogy mindig reménytelennek érezd magad és az életednek nincs semmi értelme. Előfordulhat, hogy ez tűnik a könnyebb megoldásnak, ám valószínűleg hosszútávon nem lesz kifizetődő ez a döntés.

Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, hogy nem is veled van a baj? Sok esetben a tökéletességre való törekvés az, ami tönkretesz minket. Bárhova is nézünk azt látjuk, hogy az emberek egy válogatott képekből álló filmet vetítenek nekünk a saját életükről. Ez a végtelen igény a tökéletességre. Legyen szó álom munkáról, házról, testről, autóról, kézitáskáról, ruháról, partnerről vagy bármiről, ami ahhoz vezet, hogy az emberek szinte járványszerűen rosszul érzik magukat a saját életükben, mert az úgy tűnhet nem elég jó.

A világunk mentális egészsége most krízisbe jutott. Jobban, mint valaha. Sok hónap izoláció után, egy teljesen bizonytalan jövővel előttük sokan reménytelennek érzik a helyzetüket és érdemtelennek érzik magukat azokhoz a látszólag tökéletes életekhez képest, amiket maguk körül látnak. Számtalan vezető egészségügyi szakértő, és maga a WHO világszervezet is felhívta már a figyelmet arra a globális társadalmi szinten jelentkező mentális egészségromlásra, ami az idei események hatására következhet be. Ennek eredményeképpen nem vagy egyedül az érzéseiddel.

kattints a képre, és jelentkezz be egy ingyenes kezelésre

Még mindig szabad magad szarul érezni, de van egy csapat Budapesten a belváros szívében, amely hisz benned. Tudjuk, hogy Te egy igazi kalandor vagy, aki még nem fedezte fel magát igazán, és abban is egészen biztosak vagyunk, hogy a világ összes csodája ott rejlik benned. Most is te választasz mit szeretnél! Ajánlok neked egy szuper lehetőséget, döntsd el, élni szeretnél-e vele, vagy sem.

WakeUp Community Center az idei évben is csatlakozott az Access Consciousness kezdeményezéséhez és 2020. szeptember 10. napján 15:00 órától szeretettel vár mindenkit, aki bulisan változtatna az életén. A nap folyamán este 19:00 órakor dr. Bence Rita minősített facilitátor is tart egy előadást (DE)PRESSZIÓ címmel, amelyen akár személyesen vagy online is részt vehetsz.

forrás: itt, itt, itt,