Hol együttérzőek, hol ingerültek lehetünk – 36. heti előrejelzés a kínai asztrológia szerint

A hét napjai is tartogatnak meglepetések nekünk. Lesznek napok, amikor kicsit felébred bennünk az együttérzés, de előfordulhat olyan is, hogy kicsit ingerültebbek leszünk. Nyilas Anita kínai asztrológus és önismereti mentor írása.

Hirdetés

2020. augusztus 31. hétfő

Tűz Ló

A mai napi tevékenységeink értékes eredményekhez vezethetnek, ezért alaposan fontoljuk meg, hogy mivel töltjük a mai napunkat! Szerencsére ma ehhez sok energiát is kapunk. A lelkesedésünk, érvelő és meggyőző képességünk határtalan.  Arra azért ügyeljünk, hogy hallgassuk meg a másik ember mondanivalóját, gondolatait is és ne kizárólag a saját fejünk után menjünk, mert sok inspiráló gondolatot kaphatunk a többi embertől is.  Ha pedig valami ma nem sikerül, azon sem bánkódunk sokáig, megrázzuk magunkat és már megyünk is tovább.

Ha van olyan régi szokásunk, aminek az elhagyásán épp dolgozunk, ma kifejezetten legyünk éberek, mert a napi energiák csábítóan hatnak, hogy újra a régi rutin szerint működjünk. De ne adjuk fel, a mai napon kell csak különösen erősnek lennünk, aztán újra könnyebb lesz kitartani az elhatározásunk mellett.

*A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

2020. szeptember 1. kedd

Tűz Kecske

Mára is kitart még az inspirációnk és lelkesedésünk a tegnapi napról, azonban már csillapszik. A mai cselekedeteink erősen hatnak a körülményeinkre és a környezetünkre, így ennek tudatában érdemes tölteni a napunkat. A hangulatunk változékony lehet, megtapasztalhatjuk az egyik pillanatról a másikra ránk törő lelkesedést vagy akár haragot is. Ha valami már régóta felgyülemlett bennünk, az ma könnyen utat találhat magának.

Aki hajlamos arra, hogy kontrollálni akarja a dolgokat maga körül, az ma még erősebben érezheti ezt a késztetését. Ilyenkor érdemes azért nagy levegőt venni és lazítani, mert a túlzott kontroll sok esetben kontraproduktív lehet és épp a kívánt hatás ellenkezőjét váltja ki a környezetünkből.

A legjobb eredmények elérése érdekében érdemes előre megterveznünk, hogy mivel szeretnénk ma foglalkozni, így könnyebb lesz megtartani a fókuszt, ha az érzelmeink elvinnék a figyelmünket.

*A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

2020. szeptember 2. szerda

Föld Majom

Ma lassabb, komótosabb tempót diktálnak az energiák. Emiatt érezhetjük kicsit nehézkesebbnek, megfontoltabbnak, körültekintőbbnek magukat. Érzelmileg is kevésbé leszünk ma megingathatóak. A nagy változtatásokat sem valószínű, hogy a mai napra időzítjük az életünkben, hacsak nem olyan területet érintenek az életünkben, amire erősen reagálunk érzelmileg.

Nyitottabbak és együttérzőbbek leszünk ma mások felé és szívesen nyújtunk segítő kezet, ha kérik. Bármit teszünk ma, azt a belső morális mércénk erősen meghatározza majd. Az átlagosnál is érzékenyebbek leszünk ma minden olyan témára, ami az igazság, becsület és erkölcs témaköreit érinti.

2020. szeptember 3. csütörtök

Föld Kakas

Tervezzük meg, hogy mit akarunk a mai napon megtenni és sokkal hatékonyabbak leszünk. Értékelni fogjuk, ha a saját tempónkban dolgozhatunk, azonban, ha hajlamosak vagyunk a halogatásra, akkor ez a mai napon felerősödhet. 

Örömmel teszünk másokért, azonban közben ne feledkezzünk meg a saját igényeinkről sem! Fontosnak érezzük, hogy mit gondolnak rólunk a többiek, de legalább annyira fontos, hogy mi magunk mit gondolunk egy helyzetről. Az önmegtagadás ugyanis nem megoldás. 

Ha túlzottan biztonságra törekvők vagyunk, vagy hajlamosak vagyunk arra, hogy mindent és mindenkit kontroláljunk magunk körül, ügyeljünk rá, ne essünk túlzásba. Arra is legyünk éberek, hogy ne nyilvánítsuk ki a kelleténél élesebben és csípősebben a nemtetszésünket, ha a dolgok nem az elképzeléseink szerint alakulnak.

2020. szeptember 4. péntek

Fém Kutya

A mai mottónk ’Az igazság, becsületesség, kitartás és állhatatosság mindhalálig!’, is lehetne.  Az igazságérzetünk ma felerősödik, magasabbra kerül az erkölcsi és etikai lécünk is a szokásosnál. Ma könnyebben állunk ki önmagunkért, sőt, akár másokért is, akikről úgy érezzük, hogy szükségük van a támogatásunkra.

Ha szeretnénk valami újat beengedni vagy létrehozni az életünkben, akkor a mai nap tökéletes arra, hogy megszabaduljunk a régi, idejét múlt, bennünket már nem támogató dolgoktól. Könnyen hozunk ma döntéseket vagy akár tiszta, végérvényesítő elhatározásokat. 

Mindezek mellett erősebben törekszünk a biztonságos dolgok felé is, még ha belső késztetést érzünk is a vakmerőbb lépések irányába, a cselekedeteink, tetteink inkább az óvatosságot tükrözik.

2020. szeptember 5. szombat

Fém Disznó

A tudatosságunk és kreatív, intuitív részünk megélése szempontjából igazán érdekes napunk lesz ma. Az energiák mind azt támogatják, hogy a jelenben maradva, csendben figyelve kapcsolatba lépjünk a belső hangukkal és a megérzéseinkre hagyatkozva hozzuk ki a legjobbat magunkból, bármit is csinálunk. Ehhez hozzájön még az is, hogy a mai napi cselekedeteink erősen meghatározzák a körülöttünk létrejövő helyzeteket, körülményeket is, mint általában. 

Bár nagyon szeretnénk, hogy minden tökéletes legyen, amit teszünk és törekszünk mások elismerésére, ha nem minden a terveink szerint alakul, legyünk elnézőek magunkkal. Érdemes olyan feladatokat időzíteni mára, ahol másokkal együtt, csapatban tevékenykedünk és főként ötletelős, kreatív tevékenységeket válasszunk, ahol nagy hasznát vesszük az intuíciónknak. 

2020. szeptember 6. vasárnap

Víz Patkány

Nagyon értékes nap a mai, igyekezzünk a legtöbbet kihozni belőle! 

Ez az egyik ritka, ám legintenzívebb energiájú olyan nap, ami segít a megérzéseink és a kreativitásunk kibontakoztatásában. A gondolataink mintha egy megfoghatatlan, ritka filozofikus mélységekből áradnának felénk. Remek ötleteink támadhatnak a semmiből, amelyeket érdemes lejegyeznünk magunknak, amikor azok felmerülnek, mert a gondolataink már áramlanak is tovább és később nem biztos, hogy emlékezni fogunk rájuk.

Nyitottabbá válunk a misztikus, megfoghatatlan dolgok felé is – az eddig lehetetlennek tűnő dolgok most hirtelen lehetséges és elgondolkodtató lehetőségekké változhatnak. 

Ma nehéz egyhelyben megülnünk, legszívesebben jönnénk-mennénk, aktív dolgokat csinálnánk. Ha pedig fizikailag mégsem mozgunk ma sokat, a gondolataink biztosan szélsebesen száguldoznak.

*A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani.