Tudd meg mit tartogat neked ez a hét – 35. heti előrejelzés a kínai asztrológia szerint

Minden nap tartogathat számunkra meglepetéseket, de néha jobb elébe menni a dolgoknak és kicsit előre gondolkozni. Felkészülten lehet könnyebben vesszük az akadályokat és sokkal céltudatosabban lépünk tovább azokon. Nyilas Anita kínai asztrológus és célmegvalósítási mentor írása.

Hirdetés

2020. augusztus 24. hétfő – Föld Disznó napja

Kifejezetten vágyunk társaságba, közösségbe, így mára kifejezetten érdemes baráti találkozókat vagy nagyobb csapateseményt szervezni, mert az energiák segítenek abban, hogy könnyebb egymásra hangolódjunk. A közösség tagjaként fontos, hogy azt érezzük, mi is hozzáteszünk valamit a dolgokhoz. Törekedjünk arra, hogy bármit teszünk, összhangban legyen a belső értékeinkkel, mert ez lesz a kulcs ahhoz, hogy a legjobb teljesítményünket nyújtani. Ahogyan tegnap, ma is inkább azon van a hangsúly, hogy a dolgokat a saját tempónkban intézzük, ami nem feltétlenül szól a kapkodós, gyors munkavégzésről, ezért lehet, hogy szükségünk lesz ma egy kis noszogatásra is. 

Gondolatainkban hajlamosak lehetünk a csapongásra, ugyanakkor felerősödhetnek az intuitív megérzéseink is, amelyekre mindig érdemes odafigyelnünk. Azon se lepődjünk meg, ha ma az áltagosnál mélyebb gondolatok is foglalkoztatnak bennünket, amik valami megfoghatatlan mélységből erednek.

2020. augusztus 25. kedd – Fém Patkány napja

A mai napba mintha az egész év üzenete bele lenne sűrítve, mert a napi uralkodó energiák azonosak azokkal, amelyek a 2020-as évünket uralják.

Ha valamit meg akarunk szüntetni az életünkben, a mai nap alkalmas arra, hogy belevágjunk. Könnyebb lesz objektívan döntést hoznunk és amit ma kimondunk, azt nagy valószínűséggel nem fogjuk később megváltoztatni. Kevésbé fogadjuk el, ha valami nem sikerül, a küzdőszellemünk és kitartásunk erősebb lehet ma és addig megyünk, ameddig el nem érjük, amit célul tűztünk ki. Törekedjünk a szabályokat, törvényeket betartva megélni a napunkat, így sikerrel fogunk járni.

Az energiák ma is támogatják a kreativitást és intuíciónk felerősödését, így érdemes ezekre nyitottabban töltenünk a napunkat.

2020. augusztus 26. szerda – Fém Bivaly napja

Ma a szépség, az esztétikum és a tökéletességre való törekvés jegyében éljük meg leginkább a napunkat. A nap inkább a dolgok törékenységéről és múlandóságáról, mintsem az állandóságról szól. 

Ha a mai napunkba viszünk egy kis tervezést és átgondoltságot, sokkal hatékonyabbnak érezzük majd magunkat. Ha fontos dolgok előtt állunk, a mai nap leginkább arra jó, hogy fejben áttekintsük a lehetőségeinket és a legjobb terveket dolgozzuk ki a jövőre nézve.

Ha társaságban vagyunk, engedjük, hogy egyszerűen csak megéljük az örömet, amit a többiekkel együtt töltött idő jelent. Tegyük le az elvárásainkat és valami csodálatosan szép dolog születhet meg így. Osszuk meg másokkal azt, amiből nekünk többletünk van, azonban ügyeljünk arra, hogy olyat ne próbáljunk odaadni, amivel mi magunk nem rendelkezünk. Mivel az energiák a kiegyenlítődésre törekszenek, előbb utóbb mindenből beáll a mi életünkben is az egyensúly.

2020. augusztus 27. csütörtök – Víz Tigris

Jólesik ma nyüzsögni, jönni-menni, találkozni másokkal. Könnyebben jutnak eszünkbe új ötletek, gondolatok, amelyek megoldást jelenthetnek egy-egy helyzetre, de nem a mai nap a legalkalmasabb arra, hogy ezeket a gyakorlatba is átültessük. Többször lehet olyan érzésünk, hogy közel a cél, már majdnem sikerülnek a dolgok, mégis valahogy mintha lecsúsznánk róluk. Ez a mai energiák összjátékának köszönhető, de ne aggódjunk, ami késik, még később eljöhet!

Kevésbé leszünk nyitottak a gyors, hirtelen változtatásokra, ha gyorsan kell reagálnunk vagy döntenünk, érezhetjük, hogy erős belső feszülést és konfliktust élünk meg. Zsigeri szinten ma jobban esik az állhatatosság és kitartás – akár a véleményünk, akár egy helyzet mellett – azonban a gyorsan sodró energiák nem biztos, hogy ma lehetővé teszik ezt. Legyünk éberek, mert ma feszültebbek is lehetünk, ha a dolgok nem a mi tetszésünk szerint alakulnak. Vegyünk inkább néhány mély levegőt és számoljunk el magunkban háromig, vagy ameddig csak szükséges, hogy lenyugodjunk, mert heves indulatokkal sok kárt okozhatunk.

2020. augusztus 28. péntek – Víz Nyúl

Mára mintha mindannyiónknak ugyanazt a feladatot adták volna; nézzünk szembe az érzelmeinkkel – amelyek akár igen hevesek is lehetnek-, ugyanakkor pedig maradjunk tiszteletteljesek a másik emberrel, még ha ez egy-egy pillanatban hatalmas kihívásnak tűnhet is.  A hangulatingadozásainkat ne vegyük túl komolyan – attól, hogy délelőtt vihar tombol bennünk, délutánra még simán kisüthet a nap. 

A megérzéseink is erősebben működnek, ezért érdemes rájuk jobban odafigyelnünk. Ha tehetjük, igyekezzünk a kreativitást igénylő teendőinket mára időzíteni. Ha elakadunk egy helyzetben, csendesítsük el a gondolatainkat és várjunk a belső hangunk megszólalására, mert az úgyis a legjobb megoldásokat hozza el nekünk.

2020. augusztus 29. szombat – Fa Sárkány

A céltudatosságunk és állhatatos kitartásunk ma felerősödik, így érdemes azokkal a teendőinkkel is foglalkoznunk, amelyek a hosszabb távú céljaink felé visznek bennünket. Ha olyan dolgunk vagy feladatunk van, amihez kitartás és jó monotonitás-tűrés szükséges, a mai nap ezen teendők elvégzését is támogatja. 

Mivel a napi energiák az óvatosságot, megfontoltságot és biztonságra való törekvést erősítik fel, ma kevésbé vagyunk nyitottak az új dolgokra. Jó, ha tudjuk azonban, hogy ez holnapra megváltozhat, így, ha ellenállást érzünk egy újdonsággal szemben és megtehetjük, ne a mai napi érzéseink alapján ítéljünk vagy döntsünk az adott dologról.

2020. augusztus 30. vasárnap – Fa Kígyó

A cselekedeteink ma erősen kihatnak a körülményeinkre és a környezetünkre is. Szerencsés egybeesés, hogy ma könnyen feléled bennünk az az inspiratív, lelkestő szikra, amivel másokra is hatni tudunk. Ezzel párosulva a kommunikációnkban, véleményünk megformálásában pedig észrevehetjük, hogy diplomatikusabbak, együttműködőbbek vagyunk, mint általában lenni szoktunk. 

Mindezekkel együtt jobban tudunk a céljainkra is koncentrálni és úgy haladunk előre, hogy szinte semmilyen ellenállásba nem ütközünk. Ha valamely célunk megvalósításához külső segítségre van szükségünk, érdemes az emberi kapcsolatainkat, ismerősi körünket megmozgatni hozzá, mert így a segítség könnyebben és gyorsabban megérkezik.

*A napi, heti energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!