Itt az idő kipihenni a hosszú hétvégét – kínai asztrológiai előrejelzés 2020.08.23. vasárnap

Előfordulhat, hogy már tapasztaltad, de a nyaralást és a pihenést is ki kell pihenni. Ma még a csillagok is azt mondják, hogy itt az ideje egy kicsit megpihenni. Nyilas Anita kínai asztrológus és célmegvalósítási mentor írása.

Hirdetés

A mai napra a mottónk akár a „Lassan járj, tovább érsz” is lehet. Aki pörgősebb temperamentumú, az érezheti kifejezetten lassúnak, hátráltatónak a mai napot, mert az energiák a lefékezést, lelassulást hozzák és vele együtt a hirtelen, lendületes cselekvések helyett inkább a befelé figyelést, a szemlélődést.

Ha ma kevésbé vagyunk nyitottak az új dolgokra, kevésbé vagyunk befogadóak, akkor legyünk tudatában, hogy ez holnap megváltozhat, így, ha ellenállást érzünk egy újdonsággal szemben és megtehetjük, ne a mai napi érzéseink alapján ítéljünk vagy döntsünk az adott dologról.

*A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!