Felerősödhetnek az érzéseink – kínai asztrológiai előrejelzés 2020.08.22. szombat

Mindenkinél előfordul, hogy betelik az a pohár. Most a hétvégén jobb odafigyelnünk a saját és mások érzéseinkre is ha el akarunk kerülni egy felesleges konfliktust. Nyilas Anita kínai asztrológus és célmegvalósítási mentor írása.

Az érzelmeinkkel ma erősebben dolgunk lesz, mint általában. Érzékenyebbek leszünk, így érdemes egymásra is jobban odafigyelnünk és türelemmel, empátiával fordulnunk egymás felé. Az érzelmi nyitottságunkból kifolyólag mi is hevesebben reagálhatunk a dolgokra; legyen szó kellemes vagy kellemetlen dolgokról. Ebből következhet, hogy ha ma betelik az a bizonyos pohár, akkor jaj annak, aki a közelünkben tartózkodik.

Ugyanakkor romantikussá és akár szentimentálissá is válhatunk ma. Megadjuk mindennek a módját, közben törekszünk a tökéletességre, de azért ne vigyük túlzásba a maximalizmusunkat és ne hagyjuk, hogy a tökéletességre való törekvésünk elrontsa a szép pillanatokat.

*A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük