Üzlet vagy romantika? Így teremts harmonikus párkapcsolatot! 2. rész

Elvárások nélkül mindennap “más” mellett ébredhetsz, sőt a szex is minden alkalommal új lehet a párkapcsolatodban. Íme az újabb tippek egy jól működő párkapcsolathoz!

Hirdetés

Ne legyenek elvárásaid!

Abban a pillanatban, amit elvársz vagy kivetítesz valamit a partneredre, akkor rögtön ítélkezel. Csak mert a partnered tegnap választott valamit nem jelenti azt, hogy ma is ugyanazt fogja választani. Mi lenne, ha nem lenne konkrét elképzelésed arról, hogy mi vagy ki ő, csak add meg neki a teret, hogy az legyen, ami és aki? Mi lenne, ha nem úgy működnél vele kapcsolatban, hogy tegnap ki volt, hanem inkább úgy, hogy ma kicsoda ő? Nem lehet egy kapcsolat minden nap ugyanolyan ahogy mi sem vagyunk állandóan ugyanazok.

Forrás: Canva.com

Megengedés

Megengedőnek kell lenned a partnereddel, amivé változik és mindazzal, amit választani szeretne. Bármit is csinál a párod, engedd meg neki. Nem várhatod el, hogy megváltozzon, de megengedheted neki. Ha azt várod el, hogy változzon meg, konfliktust teremtesz, ami nagyon más, mintha megengednéd neki, hogy maga válasszon.

Légy hálás!

Nézz rá, hogy ki vagy te és légy hálás érte! Pillants arra a személyre, akivel kapcsolatban vagy és légy hálás érte! Ahelyett, hogy elvárnál, elkülönülnél, kivetítenél, nézz rá, hogy kivel is vagy és mondj érte köszönetet. Valamiért csak őt választottad.

Forrás: Canva.com

Ébredj naponta másvalaki mellett!

Na ez biztos szemet szúrt, ugye? Nem, nem úgy értem, hogy minden nap más ember mellett! Ha minden este elpusztítod a kapcsolatod a partnereddel, akkor másnap reggelente valaki más mellett tudsz ébredni és minden nap új kapcsolatban leszel! Ezzel teljesen új lehetőségek megjelenésének adsz teret, még akkor is, ha már akár húsz éve együtt vagytok. Gondolj csak bele! Szereted ha a szex minden egyes alkalommal pontosan ugyanolyan? Mi lenne, ha mindig más és más lenne?

Holnap újabb tippekkel várunk titeket a WakeUp Magazin oldalán, ha kíváncsi vagy a korábbi tippekre, akkor kattints IDE!