Kínai horoszkóp a hétvégére: Szélsőséges napok várnak rátok

Kreatív energiák dübörögnek a világban szombat-vasárnap a csillagok szerint. A változékony napokon legfőbb társunk azonban a türelem lesz.

Szombat: Víz Kecske nap

A mai napon kicsit szétszórtabbak lehetünk, mint máskor. Ha azt érezzük, nehezebb koncentrálni, össze-vissza csapongunk, akkor legyünk magunkkal türelmesek és elnézőek. Hangulatunk erősen változékony lehet, ezért törekedjünk arra, hogy éberen figyeljük ezeket a változásokat és ne hagyjuk, hogy elragadjanak minket. Az intuícióink felerősödnek, így ma inkább a kreativitást igénylő dolgokkal érdemes foglalkoznunk, mint az apró-cseprő, vagy nagy odafigyelést igénylő feladatokkal.

Forrás: Canva.com

Vasárnap: Fa Majom nap

Ma a szokásosnál eltökéltebbek, elszántabbak lehetünk, legyen szó az álláspontunkról vagy céljaink eléréséről. Vigyázz! A mai nap viszont nem alkalmas az eltérő nézőpontok egyeztetésére, összehangolására. Beállítottságunktól függően feszültebbek is lehetünk, ha a dolgok nem a mi tetszésünk szerint alakulnak. Ha ezt tapasztaljuk, vegyünk inkább mély levegőt és számoljunk el magunkban ameddig csak szükséges, mert heves indulatokkal sok kárt okozhatunk. Érzékenyebbek lehetünk az igazság, a becsület és a tisztesség kérdésköreire. A nap uralkodó energiája magában hordozza a másokért való kiállás minőségét, a belső igazságérzetünk felerősödését.

Forrás: Canva.com

A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudunk mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keresd bátran Nyilas Anitát a WakeUp Community Center oldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük