Kínai asztrológia 2020. augusztus 7. péntek: Víz Ló nap: Energiabomba a hétvége előtt

Ma ne várjuk, hogy sokáig megülünk a fenekünkön. A nap energiái a mozgásról, az áramlásról szólnak és kifejezetten nehezen éljük ma meg, ha korlátoznak bennünket. Kezdeményezőbbek leszünk, sőt a szokásosnál több dologgal foglalkozunk majd egyszerre, mint szoktunk. Elképzelhető, hogy pont ma ébredünk rá arra, hogy pár idejét múlt dolgot meg kéne változtatni az életünkben

Forrás: Canva.com

Nem biztos, hogy ma mi leszünk a türelem megtestesítői. Fokozottan legyünk türelmesek, mert bár az energiák hajlamosítanak a türelmetlenségre és robbanékonyságra, később fogjuk majd a fejünket, amikor a romokat kell takarítanunk; akár a tárgyi világban, akár a kapcsolatainkban.

A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudunk mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keresd bátran Nyilas Anitát a WakeUp Community Center oldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük