Egy tested van, élvezd ki szimpatikus emberekkel!

Szenvedsz a tükörképedtől vagy élvezed azt? A legtöbben, ha egyáltalán tudatában vagytok a testeteknek, csak a vele kapcsolatos problémákat látjátok. A betegséget, a kellemetlenséget, az öregedés jeleit és még sok-sok, a testtel kapcsolatos ítéletet a pozitív kisugárzású emberek energiáival eltüntetheted az életedből.

Hirdetés
Forrás: Canva.com

Az ideális testképedért a legjobb, amit tehetsz, ha búcsút intesz azoknak az embereknek, akik nem szeretik a testedet. Ahogy Gary Douglas, az Access Consciousness® alapítója egyszer mondta: „Egy barátom szerint az a jó abban, ha autódíler vagy, hogy minden ülésre van egy fenék”. Na erről van szó. Kezdd el kérdezgetni: „Ki az, aki szereti a testemet?” Ha ez megtörtént, kérd meg a testedet, hogy keresse meg neked azokat az embereket, akik örömüket lelik benne. Amikor képes vagy annak a szemével magadra nézni, aki nem ítéli meg a testedet, gyökeres fordulatot vehet az életed és az önképed.

Feladat: Minden nap nézz rá a testedre egy olyan ember szemein keresztül két percre, aki úgy szeret, ahogy vagy.

Ha kíváncsi vagy arra, miért is fontos, hogy kommunikálj a testeddel, kattints az előző cikkünkre illetve itt két másik tanácsot is olvashatsz.