Bunkósbot vagy egyenjogúság? Ez a kérdés! Válasszatok!

A Netflix újabb szöget vert az emancipáció koporsójába avagy tényleg Guccival, megalázással és tesztoszteronnal bélelt barlangokba vágynak a nők?

Már nagyon érdekelt, hogy mit néz mindenki hetek óta a Netflixen vagyis leginkább a nők, mert gyorsan rájöttem, hogy nem én vagyok a 365 nap című film célközönsége. Ha választanom kéne egy „honest címet” ennek a filmnek!? akkor lehetne a Hogyan dobjuk a feminizmust és önmagunkat a kukába 190 centiért, 8 kockáért és egy olyan farokért, amit idézem a főszereplőnőt: az ördög formázott!
Hogy a film vállalhatatlan, az remélem innentől kezdve nem kérdés, de ezen túl megyek: elképesztően káros is, főleg a fiatalabb közönségnek. A huszonéves lányok azt látják benne, hogy a Stockholm-szindróma jó, főleg ha egy olasz maffiózó rabolja el őket valami szürreális látomása miatt, ami (spoiler) egy lövés és súlyos vérveszteség után éri, vagyis nettó sokkos állapotban volt. A fiúknak szóló üzenet se sokkal jobb: ha nyolc kockád van, pénzed, morcos arcod és pár tetkód, akkor bármit megtehetsz, például a szerelmed előtt nyugodtan  használhatsz egy prosti, csak hogy tudja a csajod, miről marad le.

Forrás: YouTube


Most, mikor Az Elfújta a szélhez külön dokumentum filmet készítenek, amelyben a történészek elmondják milyen rossz volt valójában a rabszolgaság és a színesbőrűek sorsa Amerikában, mikor a 12 év rabszolgaságot leveszik a kínálatból a PC miatt (bytheway ezek legalább jó filmek), akkor egy olyan filmet miért játszhatnak, amely egy perccel nem mutat tovább annál, mint amit az ősember csinált 10.000 éve: fogta a bunkós botot, fejbe b@szta az első nőállatot (direkt használtam ezt a szót, mert ebben a filmben is kb. erre a szinte helyezik a nőket) és behúzta a barlangba főzni meg dugni. Itt most a barlang valami maffia család és bogyószedés helyett a nők sorsa a “nehezen megkeresett” (kábszi, gyilkosság stb…) lóvé elverése a Gucciban, azt üzenve: nem baj ha a nő bábú, cserébe még egy megvásárolható ribanc is!

Forrás: YouTube

2020-ban, mikor metoo és egyenlő fizetés van, mikor a feministák visszeresre járják a lábukat az egyenjogúságért, akkor egy ilyen filmre nem lett volna szabad pénzt adni, ahogy a Szürke ötven árnyalatára vagy a Jennifer Lawrence-es Utazókra, csak hogy párat kiemeljek. A poén az, hogy ezek bizony nagy sikerek voltak és vannak, és sajnos a nők tették őket sikeressé! Nos, és ezen kéne elgondolkodni hölgyem, tisztelet a kivételnek!

Egy pasi

One thought on “Bunkósbot vagy egyenjogúság? Ez a kérdés! Válasszatok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük